Omul din spatele cuvintelor

Cine sunt? In aceasta existenta ma numesc Paula si ma descriu cat pot de simplu ...dar mai bine va las pe voi sa vizionati.Cu mult drag si iubire ..

Cine sunt ?Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromaterapia , terapia cu flori .

Sunt un om ca "orisicine " care isi urmeaza calea . Am calitati ,defecte dar si o iubire imensa de frumos ,de bine ,de pace .Imi place sa ajut si sa fiu aproape oricat de des am sansa . Iar prin pagina mea de facebook "Inspiratia divina " si "Terapia cu Ingeri cu Paula B"  incerc sa aduc informatii cat mai simplu explicate si pe intelesul tuturor despre ce inseamna terapia cu ingeri si ce inseamna spiritualitatea. 

Cu ce se ocupa?Predau cursuri de "Terapie cu Ingeri "-cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri nivelul avansat .In timpul cursurilor predate de mine invatam notiuni de baza si despre Aromaterapie,Terapie cu flori  si Cristaloterapie si cum rezoneaza ele cu ingerii si arhanghelii .

In sesiunile de terapie spirituala folosesc tehnici combinate de radiestezi ,terapia cu ingeri ,theta healing si mesaje de la ingeri furnizand oamenilor care apeleaza la mine informatii pretioase ,cauze ale starilor negative emotionale sau de boala .Impreuna descoperim si scoatem din subconstient aceste energii stagnante toxice iar impreuna cu energia Tatalui Ceresc, ingerii si arhanghelii efectuez echilibrari si purificari energetice .

Va astept cu drag si iubire sa lucram impreuna .

Ce realizari are?Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin pellentesque nisi a pretium finibus. Sed euismod justo sed enim consequat, a imperdiet felis euismod. Vestibulum vehicula gravida mollis. Pellentesque felis libero, rutrum eget dolor at, posuere luctus sem. Etiam luctus aliquet magna, a luctus tortor fermentum at.

Morbi lectus tellus, cursus in nunc vel, consequat pharetra neque. Donec consectetur, orci sit amet imperdiet placerat, dui mi molestie sem, vel congue ipsum quam sed lorem. Nullam faucibus ligula sem, ut tincidunt massa gravida sed. Proin in elit eget odio faucibus vehicula.

Quisque volutpat, nisi id malesuada placerat, turpis felis scelerisque orci, ut convallis mauris sapien non ante. Integer eget tincidunt libero.

Morbi lectus tellus, cursus in nunc vel, consequat pharetra neque.