Arhanghelul Purlimiek -Arhanghelul Naturii

articol publicat in Arhangheli si fiinte de lumina la 26.01.2016 si are 0 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Arhanghelul Purlimiek -Arhanghelul Naturii Arhanghelul Purlimiek -Arhanghelul Naturii

Arhanghelul Purlimiek

 

Este o entitate de lumina putin cunoscuta noua . Face parte din arhanghelii care lucra in spatele cortinelor pentru binele nostru universal ,pentru ascensionare si cresterea constiintei .

Cred cu desavarsire ca omenirea va trece de un pas important atunci cand va invata sa pretuiasca natura ,animalele si efectele sale benefice. Probabil cand vom aprecia cu adevarat efectele naturii in viata noastra de zi cu zi probabil atunci vom fi mai aproape cu un pas de accesiune. Oricum nu este departe nici acel moment .

Cum va spuneam acest arhanghel impreuna cu maestrul Pan se ocupa de partea ascensionarii umanitatii prin trezirea constiintei cu privire la natura. El nu a aparut peste noapte decat in acest articol si in vietile noastre dar ca si entitate exista de foarte mult timp

Natura nu a avut mereu forma materiala ci a fost energie .Primii care au experimentat natura in forma materiala au fost civilizatiile aborigene din Australia , oameni care au fost creati special cu multa iubire si respect pentru natura si ceea ce ofera ea .

Nu as vrea sa ma incurc in procente insa o mare parte din viata noastra de zi cu zi depinde de natura .Nu doar aerul pe care-l respiram ci si resursele noastre de hrana , de apa ,de imbracaminte de tot . Iar noi in zilele astea luam natura ca si ceva garantat insa nu este asa pentru toata populatia de pe pamant si probabil nu va fi nici pentru noi asa mereu daca nu ne schimbam gandirea si nu incepem sa fim constienti.

Arhanghelul Purlimiek are o vibratie inalta pe o raza de culori verde ,albrastru si pastreaza frecventele energetice ale naturii in forma cea mai pura a creatiei nealterata ori poluata.Culorile naturii si culoarea razei arhanghelului Purlimiek au fost create sa echilibreze .sa radieze armonie si vindecare .

In timp ce natura devenea din energie materie ,Creatorul a pus baza si pe acest aspect al vibratiilor vindecatoare prin culorile in care natura se materializa. Toti Arhanghelii si-au infuzat energiile in natura ,in culorile si vibratiile sale.

Energia increderii in sine si in adevarata valoare este data de culoarea galben si Arhanghelul Uriel ,puritate si inocenta Arhanghelul Gabriel .Toate aceste culori sunt infuzate in flori si in imaginea cu care natura se prezinta in calea noastra iar cumva sufletul are imprinta in memoria sa energetica aceste informatii pentru ca mereu cautam aceste culori in natura si ne inconjuram de culorile vibratiilor de care avem nevoie .

Vreti sa va inconjurati de iubire cosmica a  Arhanghelului Maria ? va rog incercati vibratiile trandafirului ,culorile si mireasma lui.

Fara sa ne dam seama ne conectam cu natura dupa frecventele de care avem nevoie ,prin locurile si vibratia lor energetica .Deaia si facem vacante la mare unde energia infuzata este uitare ,renuntare , iertare sau la munte echilibru ,armonie si incarcare iar intensitatea depinde la locatie la locatie .

Si Arhanghelul Purlimiek are ajutoare va spuneam mai sus maestrul Pan si o armata de ingeri verde-albastrui ai naturii care prin muzica si virbatii muzicale mentin echilibrul natural .

Intr-un articol viitor va voi mai scrie amanunte dar pana atunci va las pe ritmurile mediatiei cu Arhanghelul Purlimiek si alte mici surprize care le veti trai doar cu aceasta meditatie de lumina.,click aici pentru meditatie 

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Arhanghelul Purlimiek -Arhanghelul Naturii Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIU