Consiliul Intergalactic

articol publicat in Arhangheli si fiinte de lumina la 24.11.2015 si are 24 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Consiliul Intergalactic Consiliul Intergalactic

Este o grupare de 12 entitati superioare de lumina care iau decizii in ceea ce priveste evolutia planetei noastre .Acest consiliu nu este unul gen politic sau administrativ asa cum suntem noi obisnuiti pe pamant ci este un consiliu care masoara gradul de energie ,emotiile ,cauzele si efectele schimbarilor energetice si multe alte valori dupa care ei se orienteaza spre a lua decizii de mare importanta pentru Pamant si umanitate.

De multe ori in viata de zi cu zi vorbim de teorii ale conspiratiei ,despre puteri mondiale care conduc lumea si cu adevarat exista si da ,conduc lumea materiala sa zicem aceea a banilor ,jocurilor politice insa daca macar pentru o clipa am inceta sa ne simtim minusculi si am fi constienti ca undeva intr-o lume de putini vazuta si perceputa dar accesibila tututor exista puteri mult mai mari si mai potente care nu se ocupa doar cu hartoage si dat pareri in interes propriu ci care cu adevarat o adunare infinit de puternica care se gandeste la binele nostru superior si nu doar a unui grup din o anumita tara sau colt de lume ci spre binele uman la nivel mondial indifferent de rasa ,religie sau apartenente .

In ultimii ani frecventa indivizilor si implicit a pamantului a crescut enorm si de aceea vorbim mereu de schimbari si ascensionare astfel ca acum mai mult ca niciodata ni se deschid si canelele de comunicare divina si ni se da acces la frecvente de comunicare mai inalte si mai profunde.

Astfel ca avem acces acum si la acest mare Consiliu Intergalactic.Ori de cate ori doriti ajutorul lor pentru o problema care proveste umanitatea ,ordinea publica ,situatii politice ,interese de orice fel care cuprind grupuri putem sa ne adresam acestui mare consiliu intergalactiv invocandu-l pe Arhanghelul Butyalil .Si pe acest arhanghel putem sa-l chemam ,sa-l invocam si sa-l rugam sa ne ajute in proiecte care ajuta umanitatea , cercetari .conflicte din tarile sau zonele noastre , persecutari ale unei rase sau religii ori grupari de oameni si nu numai …tot ceea ce cuprinde interesul comun .

Entitatile care fac parte din Marele Consiliu Intergalactic si carora ne adresam prin Arhanghelul Butyalil sunt :

Maestrul Mako

Este cel mai mare reprezentat al consiliului intergalactic din sistemul solar . El detine informatii legate de progresul tehnologiei .Mestrul Mako foloseste un craniu de cristal de quart transparent si downloadeaza in mintea celor pregatiti informatii despre noua tehnologie a dimensiunii a 5a si si in general legate de progresul tehnologic.

Informatiile acestea sunt pastrate la nivel eteric si directionate spre cei care sunt destinati sa aduca astfel de informatii pe pamant ,precum si in chakra “soul star”  (steaua sufletului) a celor care lucreaza la astfel de progrese. Un exemplu al tehnologiei de dimensiunea 5 sunt camerele digitale care acum pot captura sferele de lumina ale diferitelor entitati de lumina trimise din dimenisuni mai inalte pe pamant sa ne ajute si care sunt mereu in jurul nostru.

Maestrul Mako supervizeaza tot acest proces de ascensiune prin tehnologie si trimiterea de informatii spre progresul tehnologic si lucreaza in acest demers cu Serafina Serafim ( Seraphina the Seraphin)

Urmatoarea fiinta de lumina din Consiliul Intergalactic este Comandantul Ashtar ,enitate de dimensiunea a 7a ,comandant al Flotei Intergalactice . Flota intergalactica este formata din nave spatiale care patruleaza in jurul pamantului pentru a ne asigura protectia.

Desigur ele au fost vizibile in anumite momente dar de obicei noi nu le vedem datorita freventei mari  la care functioneaza ,la fel si cazul unicornilor sau majoritatea fiintelor de lumina pe care le vedem doar atunci cand suntem pregatiti si la anumite frecvente energetice .

Rolul comandantului Ashtar este sa mentina echilibrul universurilor adica un mod armonios de interactiune si functionare.

Arhanghelul Metatron este cel care lucreaza impreuna cu Comandantul Ashtar si supravegheaza procesul de ascensiune .

Dublul portal energetic interdimensional de la Machu Picchu din Peru este sub protectia comandantului Ashtar si prin acest portal el isi face intrarea spre Pamant.

Lordul Hilarion este urmatorul in ierarhia Consiliului Intergalactic ,este maestrul razezi a 5a portocalie a Tehnologiei si Stiintei .Lucreaza impreuna cu Maestrul Mako si Comandantul Ashtar si toti supervizeaza cantitatea de informatie tehnologica care vine spre noi , folosirea acesteia , undele clare de energie pe care le primim . De aceea acum avem informatii mai clare si poze ale entitatilor de lumina spre exemplu .

Daca doresti sa ajuti sis a contribui in cee ace priveste dezvoltarea tehnologica in spiritualitate sau folosirea stiintei si tehnologiei in spiritualitate si nu numai poti sa ceri ajutorul Lordului Hilarion sau Arhanghelului Rafael si ingerilor sa-ti transfere informatiile necesare ,mijloacele necesare pentru a implementa informatia si sa-ti asiste progresul si demersurile .

St.Germain ( Sfantul Germain – traducere aproximata)

Aceasta entitate de lumina a fost promovata la rancul de Lord Al Civilizatiilor ,el este de asemenea si Maestrul Ascensionat si pazitorul razei cosmice violet impreuna cu Arhanghelii Zadkiel si Gabriel .Iar pentru cei care nu stiti puterea razei violet este de a transforma energii joase in energii inalte pure.Responsabilitatea lui este sa ne educe sis a ne civilizeze ,sa ne formeze comportamente sanatoase in tot cee ace priveste viata noastra pe pamant si scopul este transformarea noastra spre fregvente mai inalte ale comportamentului . Un exemplu de astfel de progress a fost cel al erei de aur a Atlantisului si desigur acum idealul este mai mare.El lucreaza cu toate civilizatiile pentru a ne adduce pe toti la frecvente inalte si pure.

Urmatorul este dragul nostru Isus care este fiinta divina de dimensiunea a 9a si reflecta energia puternic stralucitoare a Dragostei Cosmice . El imprastie energia cristica prin cele 33 de vibratii spre intreaga planeta.

Chakrele sale sunt conectate permanent la sufletul cosmic comun si supravegheaza progresul activarii sufletului din intreaga lume.

Rolul lui in consiliul intergalactic este sa planteze seminte de iubire pura si neconditionata in lume si lucreaza in acest proiect impreuna cu Arhanghelul Christiel iar impreuna trezesc iubirea neconditionata din sufletul umanitatii al nostru tuturor .

Quan Yin cunoscuta si ca Zeita Milei are incarnari lungi pe pamant si o mare influenta si experienta in ceea ce priveste acest aspect.

Quan Yin este si una din entitatile de lumina care formeaza consiliul karmei . Rolul sau in consiliul Intergalactic este sa sa imprastie energie divina feminina si intelepciunea feminina superioara pe pamant. Ea lucreaza la instaurarea unui echilibru al feminitatii in cee ace priveste femeile si pentru barbati la descoperirea parilor lor feminine si echilibrarea cu puternicele energii masculine.

 

Desigur activitatea ei participa si la ascensionarea pamantului iar odata ce acest process va fi indeplinit atunci va trece la echilibrarea altor civilizatii .

Lord Kuthumi (Kutumi)

Este cunoscut ca un professor universal si supravegheaza toate institutiile responsabile cu educatia si educarea noastra.Lord Kuthumi supervizeaza si Universitatea de lideri a Pamantului , institutie divina destinata educarii liderilor care pe viitor ne vor conduce . Lucreaza strans cu Arhanghelul Jofiel si impreuna ne ajuta sa ne vedem diferit copii sis a-I educam in concordata cu cerintele lor si orientate dupa frecventele energetice cu care ei vin acum pe pamant.

El Morya este maestrul primei raze a divinei  intentii ,dorinte si creatie.Rolul sau in acest consiliu de lumina este sa ne intareasca dorinta si credinta divina pentru a participa in mod active la construirea noii dimeniuni si crearea unei vieti mai bune .

Impreuna cu Arhanghelul Mihail , El Morya lucreaza la barbatii prezenti pe pamant si cei care vor veni pentru echilibrarea energiei masculine cu cea feminine iar impreuna cu Arhanghelita Faith ( Credinta) lucreaza la echilibrarea femeilor si a energiilor feminine masculine.

Ajuta si la disiparea structurii energetice a egoului care ne incojoara pamantul .

Serapis Bey

Este maestrul razei a 4a a Armoniei si Echilibrului ,lucreaza impreuna cu Arhnaghelul Gabriel . Este purtatorul Flamei Atalantisului  Albe divine pura ale ascensiuniicare reprezinta absolutul puritatii pe care-l putem obtine pentru a fi in aliniament cu constiinta cristica.

De asemenea mai lucreaza si cu Lord Maitreya si au grija de fratiile albe din Univers .

Peste tot pe planeta exista piramide care contin diferitele aspecte energetice si frecvente ale Flamei Ascensiunii . Iar cand vom ajunge la anumite frecvente energetice Serapis Bey le va aduce impreuna intr-o flama comuna a ascensiunii care va forma matricea cristalina a ascensiunii Gaiei .Pe scurt activarea noului corp al pamantului . Iar cand lumea va ajunge la nivelul superior al dimensiunii a cincea ,Serapis Bey va fi cel care ne va ajuta sa mentinem acest nivel inalt.

Paul Venetianul

Este maestrul razei a 3a a creativitatii si expresiei artistice . Energia lui curge prin operele scriitorilor , a celor care creeaza artistic . Iar impreuna cu Arhanghelul Chamuel lucreaza pentru a aduce multa dragoste in manifestariile de orice gen ale oamenilor .  Lucrarile acestor artisti vor impartasi la randul lor peste tot in lume ,iubire si frumusete .

Responsabilitatea lui Paul Venetianul in Consiliul Intergalactic este sa ne ajute sa intelegem importanta creactivitatii care este fundatia si baza manifestarilor frumoase in noua noastra lume.

Maria Magdalena una din maestrele mele preferate si entitate de lumina .

Lady Nada este o prezenta energetica de lumina foarte puternica care face parte din consiliul KARMEI precum si din cel intergalactic .Ea a servit Pamantul si lumea de foarte mult timp .Acum Lady Nada imprastie iubire cosmica universului iar locul ia fost luat in consiliu de Maria Magdalena care a fost promovata in aceasta functie .

Maria Magdalena lucreaza cu Arhanghelul Uriel sa aduca spiritualitatea in religii ,pentru ca, constiinta credinciosilor si adeptilor religiilor sa se ridice la nivelul dimensiunii a 5a .

Responsabilitatea sa este sa tina gandul de dragoste eternal unificata .

 

Lordul Maitreya

Lordul Maytreya este maestru Marii Fratii Albe . Energia Maitreya este energia amprentei albastre a pacii pe pamant. Responsabilitatea sa este sa mentina viziunea si gandul etern al pacii pe pamant. Lord Maitreya lucreaza impreuna cu unicornii si Arhanghelul Christiel sa aduca in realitate planetei noastre aceasta pace divina.

Dragilor acesta este Consiliul Intergalactic de Lumina si puteti observa frecventele pe care lucreaza precum si aspectele diferite care sunt inca in lucru sau se implementeaza.

Pentru noi cei care cunoastem si stim … vreau sa facem un singur lucru si anume sa mentinem gandul de iubire ,unificare ,pace si manifestare divina pe Pamant. Indiferent cat de grele sunt vremurile ,sau indifferent de faptele care ne sunt prezentate din intreaga lume vreau sa mentineti acest gand suprem ..ca si noi avem in spate puteri immense divine care lucreaza pentru binele nostru superior.

Pacat ca nu se dau la TV stiri despre Consiliul Intergalactic si despre progresul lor discret si sigur ..pacat ca spatial este ocupat de directia gresita in care se doreste de catre marile puteri material sa fim condusi .Atata vreme cat avem minte ocupata cu negativitati si trauma ,rau ,descurajare si ura …ei isi fac treaba si reusesc sa ne acapareze in ghiare. Cu cat NU ne lasam distrasi de drame si strategiile de ura in care doresc sa ne duca sis a ne atraga Si pastram un gand de iubire neconditionata  a aproapelui de unificare a religiilor si natiunilor ,de manifestari divine frumoase de pace si iubire …cu atat puterea lor slabeste si vom vedea cu claritate jocul murdar pe care ei doresc sa il jucam.

Acuma stiti …acum va este clar si aveti dovezi ,scoateti armele pacii si luptati in directia in care este bine .Acum nu mai aveti scuza nesiintei ci doar a puturoseniei si nepasarii .

Eu mi-am ales tabara …..TU ??? Eu stiu cu cine votez … tu ???

Lasati comentarii mai jos pe site sau pe pagina pentru a intensifica in univers aceasta energie ..ne-am reluat puterea divina si am prins curaj.Multiplicati gandul afirmand in scris si in gand.

Cu multa iubire Paula

 

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Consiliul Intergalactic Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIUSimona

adaugat in 3 02, 2016 la ora 04:09am

Dragă Paula, mulţumesc din suflet pentru binele care îl faci, nouă celor am fost tromşi într-un fel să ajungem la tine. Ești o ființă de lumină care prin bunatatea ta vindeci suflete, o binecuvântare pentru noi toți!
Namaste!

Liliana

adaugat in 24 01, 2016 la ora 05:40pm

Multumim din suflet,pace ,iubire si recunostinta pentru toti ceea ce cred!Asa sa fie!

Florica But

adaugat in 21 01, 2016 la ora 07:52pm

Multumesc! Multumesc ,,cerului" ca mi-a permis sa te intalnesc! Sa fie pace si armonie!

Bugarin Camelia

adaugat in 21 01, 2016 la ora 01:30am

Va multumesc din suflet pentru munca
Pe care o depune ti Aici ,cu acest articol mi ati raspuns la un
Vis pe cate l am avut in Luna decembrie cand am visat o masina luminoasa pe care survola pe cer Si ka un moment dat a coborat pe paman meiuyt si din ea a iesit un barbat de culoare imbracat ca un soldat si avea o pusca in spate .Eu eram cu prietenii meu in parc si stateam ka o masa(in vis)in momentul in care a aparut s a facut o liniste si o ordine Cw nu o pot culcdescrie in cuvinte dar am simtit o un vis toti amutisem cand l am vazut ni se taiase respirAtia pentru ca nu stiam ce cautA, s a uitat a vazut
Ca este liniste dar totodatA prin atitudinea

cioana

adaugat in 20 01, 2016 la ora 01:36pm

Elena

adaugat in 20 01, 2016 la ora 03:19am

Multumim mult Paula! Iubire si recunostinta .

monica-dana

adaugat in 20 01, 2016 la ora 01:52am

Nu e usor sa faci precum in cer asa si pe pamant si nici sa schimbi lucrurile dintrodata.Am cate o data sentimentul ca lupt cu morile de vant,sau sunt privita ca dusa cu sorcova in august,cand incerc sa le spun si celorlalti despre tot ceea ce are cu adevarat importanta:arhangheli,ingeri,ascensionare,curatare,dragoste divina. Dar asta nu inseamna ca nu cred in toate fiintele de lumina divina ci doar ca mi-e greu sa o arat.Fii binecuvantata,NAMASTE!

cazacu maria

adaugat in 19 01, 2016 la ora 04:46pm

Multumesc Paula.
Iti multumesc ca tu insati esti un inger in viata mea.

RODICA PETRUT

adaugat in 19 01, 2016 la ora 01:51am

Pace, lumina si iubire !
Multumim Paula !

georgeta olteanu

adaugat in 19 01, 2016 la ora 12:58am

Multumesc cu recunostinta Paula pentru informatii.

Nicoleta

adaugat in 19 01, 2016 la ora 12:56am

Multumesc draga Paula!
Multumesc intregului Consiliu Galactic si tuturor Entitatilor de lumina, pentru tot ce fac pentru noi Oamenii! Doresc cat mai curand sa devenim o echipa creatoare, pentru ca o familie suntem deja FAMILIA UMANITATII! Drum drept spre LUMINA!
ASA ESTE SI ASA VA FI

mio

adaugat in 19 01, 2016 la ora 12:05am

Sa fie Lumina si Pace in ceruri!
Sa fie Pace in Adancuri!
Sa fie Pace pe Pamant!
Sa fie Pace pentru toate fiintele!
Sa fie Fericire pentru toate fiintele!
Sa fie Bucurie pentru toate fiintele!

Ioannis Aftene

adaugat in 18 01, 2016 la ora 11:27pm

Multumesc .

Marioara Laza

adaugat in 18 01, 2016 la ora 11:10pm

Multumesc! O meditatie frumoasa pentru noi toti si iti Multumesc ca impartasesti cu noi toate aceste bucurii . Pace lumina si iubire.

Mariana Rosca

adaugat in 18 01, 2016 la ora 10:04pm

Nu ma pot opri din plans...Ii simt ,stiu ca sunt langa noi...Tu esti o fericita,Paula.

Hermina

adaugat in 18 01, 2016 la ora 09:19pm

Multumesc cu sufletul, cu respect si iubire nemarginite!

Gabriela

adaugat in 27 11, 2015 la ora 04:49pm

Multumim !

valeriu itu

adaugat in 26 11, 2015 la ora 11:11pm

Multumim mult Paula,,,! Namaste,,,!

Mariana Dobrogeanu

adaugat in 26 11, 2015 la ora 06:12pm

Eu sunt Pace, Lumina si Iubire !

Elena

adaugat in 26 11, 2015 la ora 02:10am

Multumesc cu recunostinta pentru informatie .Pana acum invocam in munca mea de terapeut pe Isus Hrisos si pe Arhanghelul Rafael.Acum o sa invoc tot consiliul galactic daca imi este ingaduit . Multumesc cu multa recunostinta si iubire.

Carmen Hevensen

adaugat in 25 11, 2015 la ora 01:38pm

Iti multumesc pentru toata munca si ghidarea ta, sunt informatii pretioase si iti multumesc ca le aduci in fata. Noi toti avem nevoie sa ne amintim si sa lucram cu ele pentru mai multa pace, lumina si iubire. Iti multiumesc inca o data pentru sprijin.

Ionut Constantin Dodu

adaugat in 25 11, 2015 la ora 05:25am

Incep cu un DA mare si cu o foarte accentuată intenție si eu am ales tabara si chiar daca am trecut prin momente în care am uitat acest lucru, multumită meditației cu consiliul intergalactic mi-am adus aminte ce promisiune am facut cand am venit aici! NE AM RELUAT PUTEREA DIVINA SI AM PRINS CURAJ!! Namaste Să fim lumină!❤️

Nitu Gabriela

adaugat in 24 11, 2015 la ora 09:15pm

Multumesc Paula sa sti ca ai dreptate e cìteori ma rog la arhanghiel Mihail eu am reusinte MULTUMES

ionela

adaugat in 24 11, 2015 la ora 09:04pm

Suntem aici,deci am ales la fel: să fim lumină și iubire! Toți dorim să ne bucurăm de această frumoasă planetă! Să facem tot ce este necesar pentru ca lumina și pacea să fie prezente! :-)