Ma iubesc si ma accept asa cum sunt ?Oare?

articol publicat in Gandurile mele la 02.12.2015 si are 0 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt ?Oare? Ma iubesc si ma accept asa cum sunt ?Oare?

Buna dimineata ingeri dragi ,


I multumesc la Dumnezeu ca ne recitim si astazi plini de bucurie si divin . Sarcina de astazi nu este deloc usoara si daca pana acuma spuneam ca iertarea de sine sau iertarea in general este un subiect cam greu iata ca si despre ceea ce vorbim astazi se incadreaza in ceea ce eu consider un punct mai greu de ajuns si posibil doar prin credinta.speranta si perseverenta.

De obicei suntem noi femeile care ne vedem mereu grase sau prea slabe ,prea ridate sau prea albe ,prea "nustiucum" in comparatie cu "nustiucine" dar si barbatii trec prin astfel de momente si se manifesta prin neincrederi ,teama si sentimente de neputinta ajungand sa nu le pese de ei la fel cum si femeile ajung cam in aceeasi categorie . 

Nu uitati ca ati facut o promisiune acum cateva zile si ca ne-am propus impreuna ca in fiecare zi sa facem "ceva" pentru noi fie sufletul nostru ,fie corpul nostru .

E cea mai grea misiune asai ? este dificil sa te uiti la tine in oglinda si sa spui cu sinceritate "Te iubesc " sau " Ma iubesc si ma accept asa cum sunt " . Gasim mereu acul in carul cu fan si pare mai usor sa te autocritici decat sa te feliciti sau sa te iubesti.

Oferi timpul tau oricui si pentru orice insa niciodata nu ai timp de tine . Multe mame gandesc ca daca merg ele sa cheltuie bani la o manichiura sau un masaj atunci nu raman copilului sa-i ia ceva insa orice copil sau sot se va bucura de o mamica sau sotie ingrijita si fericita .Care se respecta pe sine si reflecta in jurul ei acest respect si iubire de sine. 

La fel si in cazul domnilor multi prefera sa faca altceva decat sa aiba grija de ei si aici convingerile variaza dar duc la acelasi rezultat de neincredere in sine si frustrari ,gelozie etc.

La unison multi din noi credem ca a te ocupa prea mult de tine este egoism si ajungem in extrema in care de teama a ceea ce putem vedea in oglinda  ....ne este greu si sa ne facem curaj sa ne privim .
Si timpul trece si energiile toxice stagnante se aduna si se ajunge la ceea ce multi din oameni traiesc astazi alaturi de partenerii de viata sau de cei din jurul lor ,al nostru al tuturor.

Ai ajuns la punctul la care mananci din picioare ?pe fuga ? la care te sustragi de la orice placere doar pentru a da celor dragi ? dimineata tragi orice pe tine in fuga ,iti bagi mana de doua ori in par si asta e toata rutina ? iti cumperi cat mai ieftin si cat mai redus pentru a nu da prea mult ci a investi in cadouri tot pentru cei dragi ? 
Cand te-ai privit ultima oara in oglinda mai mult de 5 minute din mers?? Chiar si fumatul este o dovada de lipsa de iubire de sine . 
Toate cele de mai sus au legatura cu respectul de sine si iubirea de sine . Si nu ma voi intinde la prea mult scris pentru ca ati inteles esentialul . 

Partenerul de viata sau partenera o sa iubeasca un om langa care se intretine mai mult il sau o motivati spre schimbari sanatoase si pe el sau ea. 
Daca tu te iubesti pe tine te vei simti bine in pielea ta si asta se va vedea si simti de cei din jur ... de multe ori copii sau familia au nevoie de un tata sau o mama cu zambetul pe bune si petrecand timp cu ei decat un parinte epuizat dar care se ocupa prea mult timp sa umple masa cu preparate sau sa fie bucataria luna si bec ,ori masina curata si un parinte absent.

Iubirea de sine nu este egoism ci respect ci conectarea cu sinele ,ci constientizarea fiecarei parti din cop si din suflet .In perspectiva divina suntem toti perfecti indiferent de greutate ,loc de munca , culoarea pielii sau alegerile de orice gen . Oare cata ar costa din timpul nostru pentru a ajunge sa ne iubim suficient de mult incat sa fim fericiti si sa facem la randul nostru pe cei dragi noua fericiti .

Va recomand sa petreceti mai mult de 5 minute pe zi in fata oglinzii pentru a va admira si privi starea creatiei perfecte a lui Dumnezeu . Mai rostiti cand va aduceti aminte si " Ma iubesc si ma accept asa cum sunt" .... vedeti cum se simte.
Veti gasi la acest email si un video pe care as dori sa-l puneti in practica click aici pentru video.

Posibil sa stiti despre ce este vorba insa indemnul care vine cu el este cu doua " taisuri " si anume pe de o parte de purificare a corpului si structurii energetice iar pe de alta parte aduce acel moment de relaxare si iubire de sine . 

Nu uitati sa cititi cu atentie ,sa puneti in practica ideile din video si sa-mi spuneti cum va simtiti dupa.

Cu multa iubire si drag 

 

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt ?Oare? Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIU