Play video

Meditatie de conectare cu ACASA

articol publicat in Meditatii la 24.01.2016 si are 0 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Meditatie de conectare cu ACASA Meditatie de conectare cu ACASA

Nu v-am pregatit nici un articol referitor la aceasta meditatie pentru ca nu as sti ce sa va zic ,mare parte din voi stiti deja parerea mea personala cu referire la conectarea mea cu tara si pamantul natal insa nu de aceea ati platit acest program pentru a primi sfaturile mele de muritor de rand ci sa va dau parerea mea de "doctor de suflete" ...sau prea ma laud :)))) sa zicem de terapeut . 
Lucrez zilnic cu romani plecati in strainatate si nu as sti cu ce se mananca aceasta mancare de peste daca nu as fi avut si eu experienta strainatatii in mai mult de doua tari straine in calitate de rezident iar in alte tari in calitate de turist sau clandestin chiar. 

Romanii din strainatate au tot felul de metehne dar cei cu cazurile cele mai acute de probleme de sanatate m-au invatat ca nu doar ei dar toti cei plecati din tara sau doar relocati in orase din Romania avem nevoie de conectarea cu ACASA ,cu radacinile si pamantul natal .
In mai multe experiente am ajuns la concluzia ca dupa tratarea multor stari emotionale ,terapii ,echilibrari a mai ramas un dor mare ,o dezradacinare care le cauzeaza mari dezechilibre . 
In acest program stiind ca am cateva fiinte dragi mie care ori s-ar vindeca de multe ,ori si-au reintregi vindecarea energetica am creat aceasta meditatie . 

Si chiar daca pe moment am dedicat aceasta meditatie doar numelor care mi-au trecut rapid prin minte vreau sa stiti dragii mei ca mintea mea e saraca si nu are spatiu sa va gazduiasca pe toti cei carora va dedic aceasta hrana pentru suflet ...si sper cuvintele sa-mi fie sarace si meditatia pe masura intentiilor cu care am creat-o . 
Sa va fie de folos ! 
 

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Meditatie de conectare cu ACASA Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIU