Play video

Meditatie de curatare TOTALA ,cu Arhangheli ,Sfanta Treime si Maestri inaltati .

articol publicat in Meditatii la 09.01.2016 si are 0 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Meditatie de curatare TOTALA ,cu Arhangheli ,Sfanta Treime si Maestri inaltati . Meditatie de curatare TOTALA ,cu Arhangheli ,Sfanta Treime si Maestri inaltati .

Arhanghelii ,Sfanta Treime si Maestri Inaltati intr-o meditatie foarte puternica de purificare energetica. Daca va simtiti drenati de energii ,daca mai tot timpul sunteti letargici si obositi , simtiti ca cineva va ataca energetic sau doar locuiti ori lucrati intr-un spatiu toxic ... aceasta meditatie poate sa ajute enorm .

Cu algoritmi puternici si afirmatii pozitive lucram cu fiintele de lumina pentru ca tu la sfarsit sa respiri aer proaspat in linistea sufletului tau. 

Te vei elibera de multa poluare energetica de aceea iti recomand sa o faci oricand simti ca ai nevoie si ma rog ca arhanghelii si ingerii sa va aduca mereu spre aceasta meditatie atunci cand momentul o sa fie potrivit . 

Sa ne fie de folos ! 

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Meditatie de curatare TOTALA ,cu Arhangheli ,Sfanta Treime si Maestri inaltati . Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIU