Play video

Meditatie de purificarea chakrelor

articol publicat in Meditatii la 06.01.2016 si are 1 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Meditatie de purificarea chakrelor Meditatie de purificarea chakrelor

O meditatie minunata de purificare a celor 7 chakre cu arhangheli si fiinte de lumina .

Daca doriti sa aflati mai multe despre chakre ,ce sunt ele ,ce culori au sau ce reactii emotionale si fizice creaza dereglarea lor va recomand un articol util .

Am fost ghidata zilele acestea sa va spun mai multe despre chakre. Ce sunt chakrele ,cum functioneaza,la ce ajuta in organism si ce provoaca "dereglarea " lor?

Cautam si eu la un moment dat raspunsurile la aceste intrebari si de cele mai multe ori mi se prezentau foarte complicat functionalitatea chakrelor.Defapt nu-i mare filozofie si nici stiinta nucleara si am sa incerc sa va explic in cel mai util si simplu mod posibil . 

Ce sunt chakrele ?chakra1

Ele sunt niste vortexuri energetice care se afla in puncte cheie alea corpului uman . Ele nu se pot vedea cu ochiul liber decat prin clarviziune sau pot fi simtite de extrasenzoriali .Cuvantul "chakra" vine din sanscrita si inseamna "roata " sau "disc"  si asta descrie forma lor rotunda . In unele imagini pe care le intalnim in carti sau pe internet ele au forma rotunda a unui disc care se roteste sau a unei flori de lotus cu petalele si varfurile spre exterior . Culorile chakrelor sunt cele ale curcubeului rosu ,oranj ,galben cu roz ,verde ,albastru,indigo si ultima violet,auriu,alb. 

Chakrele sunt strans legate de sistemul endocrin din corpul uman si astfel si pozitionarea lor se afla tot in aceleasi zone unde sunt glandele endocrine din corp.Chakrele sunt legate una de alta si dezechilibrul de la una din ele le poate afecta si pe celelalte . Chakrele se invart in ambele directii ,se pot inchide sau deschide .Pot avea pe ele decoloratii ,pete sau gaurele.Toate acestea se vad cu ochiul mintii , in timpul meditatiilor .

Chakra nr.1 ( de jos in sus ) este CHAKRA RADACINA - este de culoare ROSIE , se situeaza intre anus si genitale,strans legata de glandele suprarenale .Ea determina instinctul de supravietuire.

 Chakra nr.2 -CHAKRA SACRALA -de culoare PORTOCALIE ,ORANJ situatia in abdomenul inferior intre osul pubian si buric .Este asociata cu sexualitatea si echilibrul emotional .

Chakra nr3. -CHAKRA PLEXULUI SOLAR -de culoare GALBENA - se localizeaza intre buric si stern si este asociata cu puterea personala , stima de sine si autocontrolul .chakra-11

Chakra nr.4 -CHAKRA INIMII -de culoarea VERDE cu ROZ - localizata in centrul pieptului ,zona Timusului . asociata cu capacitatea noastra de a iubi neconditionat,cu  respectul de sine, cu iertarea  noastra si a celor din jur, cu compasiunea si increderea.

Chankra nr.5 -CHAKRA GATULUI -de culoarea ALBASTRA -localizata la baza gatului in zona glandei tiroide si este asociata cu comunicarea si exprimarea .

Chakra nr.6 -CHAKRA CELUI DE-AL III -LEA OCHI - se localizeaza intre sprancene si deasupra lor de CULOARE INDIGO ,albastru inchis.Este chakra celui de-al 6-lea simt si se asociaza cu intuitia si intelepciunea.

Chakra nr.7 -CHAKRA COROANA - localizata la doua palme de crestetul capului ,de culoare VIOLET ,auriu, alb .Este chakra asociata cu spiritualitatea ,cu intelegere.

Dragii mei acestea au fost pe scurt cateva randuri despre chakre ,dupa cum ati citit ele la numar sunt 7 ,mai sunt si alte chakre secundare dar cele descrise mai sus sunt cele principale ,situatie dealungul corpului paralel cu coloana vertebrala .

Din 2012 pamantul se pregateste sa ascensioneze astfel ca fiintele de lumina ne viziteaza si ne sprijina mai mult ca niciodata. Pentru acest motiv avem acces la energii mai inalte ,tot mai multe persoane se trezesc si sunt mai constienti ,inclusiv noi vedem diferit acum prezenta ingerilor si a divinului in viata noastra. Ni s-a dat si sansa activarii sitemului de 12 chakre pe care multi din clientii si oamenii cu care lucrez deja il au activat. Va recomand cu mult drag sa pasiti intr-o lumea a energiilor si activarii structurilor superioare energetice prin meditatia urmatoare .Pentru a accesa va rog sa dati click aici 

Sa va fie de folos dragii mei <3

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Meditatie de purificarea chakrelor Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIUDorina

adaugat in 6 01, 2016 la ora 06:38pm

buna, doresc un mesaj clar de la tatal meu Gheorghe. Multumesc