Play video

2016 ATROANGELIC -Zodiacul fiecarui semn si predictii pe 2016

articol publicat in Mesaje video la 26.12.2015 si are 2 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

2016 ATROANGELIC -Zodiacul fiecarui semn si predictii pe 2016 2016 ATROANGELIC -Zodiacul fiecarui semn si predictii pe 2016

2016 ne aduce semne bune .Berbecul va trebui sa renunte la impulsivitate in timp ce Taurul se bucura de o conexiune minunata cu divinul. Gemeni si Raci au de lucru la anumite aspecte. Pentru Leu se arata niste imbunatatiri iar Fecioara si Balanta concureza la norocosii anului 2016.Scorpionul are un an de regasire interioara , capricornul se stabilizeaza si echilibreaza in acest an .Varsatorii au de intampinat si vindecat oglinzi si capitole de viata iar pestii vor avea nevoie sa se ocupe de sanatatea lor in prima parte a anului si sa se gandeasca serios la mai multa grija pentru ei.

Va las sa urmariti Astroangelicul si va doresc un an nou plin de prosperitate si regasiri .

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

2016 ATROANGELIC -Zodiacul fiecarui semn si predictii pe 2016 Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIUcarmena

adaugat in 4 01, 2016 la ora 02:10am

draga Paula....sunt scorpion....da...intr.adevar am foarte mare nevoie sa.mi regasesc linistea sufleteasca.....nu vad care ar fi aceste semne pentru a duce la bun sfatsit ,,proiectul,,de linistirea sufletului meu....chiar am nevoie sa stiu ce vreau ...sa.mi recapat increderea in mine....simt ca.mi aluneca pamantul de sub picioare......dar in fine......iti multumesc pentru mesajele pe care mi le transmiti....si sper ca voi reusi sa.mi dau seama ce si cum trebuie sa fac pentru linistea mea sufleteasca.

Elena

adaugat in 26 12, 2015 la ora 07:54pm

Multumesc. Stiu ca trebuie sa am rabdare dar cum sa fac sa-mi dau seama ce vreau exact si sa lansez in univers intentiile corecte? Cum sa-mi dau seama daca sunt pregatita pentru schimbari, acceptari si ce trebuie sa fac? !!! Oricum multumesc pentru sfaturile tale si pentru meditatii. Sabatori luminate si multa pace si iubire, Paula.