Play video

Astroangelic Horoscop pentru fiecare semn 4-10 Ianuarie 2016

articol publicat in Mesaje video la 04.01.2016 si are 0 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Astroangelic Horoscop pentru fiecare semn 4-10 Ianuarie 2016 Astroangelic Horoscop pentru fiecare semn 4-10 Ianuarie 2016

                          Astroangelic -Horoscop saptamanal pentru fiecare semn 

                                                          4-10 IANUARIE 2016

 

BERBEC: vă bucurați din plin de această săptămână care vă aduce foarte multă pace. Încă nu ați intrat în nebunia de sezon pentru a vă reporni motoarele. Poate v-ați mai prelungi concediul cu o săptămână sau sărbătorile v-au priit atât de bine încât relaxarea, pacea și liniștea mai țin încă o săptămână. Nu ar fi rău să țină o lună întreagă, însă voi mereu vreți să faceți ceva, iar monotonia nu este deloc prietena voastră. Această săptămână este benefică pentru voi mai ales dacă aveți de făcut ceva drumuri sau aveți de dat anumite examene sau teste. Nu uitați să vă amintiți mereu că este recomandat să fiți calmi, liniștiți și să nu vă aruncați cu capul înainte spre a lua o decizie. Totul este în mâna voastră. Puteți alege care este atitudinea pe care o aveți în fața acestei săptămâni, iar rezultatele vor fi pe măsură. Îngerii vă recomandă echilibru. Îngerii vă recomandă să inspirați încredere și respect prin atitudinea voastră, prin ceea ce sunteți, nu prin ceea ce faceți.

            TAUR: nu vă pierdeți speranța în această săptămână. Poate nu ați început această săptămână cu dreptul și aveți anumite temeri sau rețineri cu privire la ce urmează. Totuși, nu vă lăsați scufundați în acest val de neliniște. Este o perioadă puțin mai aglomerată, e drept. Este bine să aveți deja un plan pentru această situație, însă nu mi-aș face griji pentru voi, deoarece nativ voi sunteți persoane foarte stabile și echilibrate care aveți mereu câte un as în mâneca. Nu vă lăsați conduși de emoție, nu acum. Sunteți, alături de Fecioare și Capricorni, extrem de ancorați în realitate. Veștile bune sunt pregătite pentru voi, dar momentan nu le vedeți. Sau nu vreți să le vedeți. Oare nu sunteți pregătiți? Păstrați-vă credința și speranța deoarece noul și pozitivul vor veni în viața voastră. Dacă aveți impresia că nu este așa și că nimic nu vă mai poate surprinde, întoarceți privirea în altă parte și vedeți câte alte uși sunt deschise pentru voi.

            GEMENI: o săptămână plină de decizii pentru voi, dragi Gemeni. Nu este o săptămână ușoară pentru că aveți de luat câteva măsuri. Se simte o lipsă de încredere în ceea ce faceți, iar această lipsă este bolnăvicioasă. Sunteți niște nativi extrem de inteligenți și de adaptabili așa că aveți încredere în gândurile voastre. Este foarte probabil să experimentați anumite situații în care să vă simțiți neîndreptățiți sau să participați la evenimente la care să observați o neregulă sau orice ține de a observa că lucrurile nu merg așa cum e firesc. Dacă aveți dovezi sau sunteți siguri de asta, nu vă autocenzurați, nu închideți cazul și nu țineți doar pentru voi. Fiți curajoși, deoarece o persoană care are dreptatea de partea lui este o persoană invincibilă, indiferent câte se întâmplă până în momentul în care trece linia de „finish.” Nu faceți abuz de vocabular. Nu vorbiți urât. Nu trageți la răspundere. Păastrați un ton calm, blând și INTELIGENT și veți avea siguranța că lucrurile se vor rezolva de îndată.

            RAC: începutul anului nu v-a prins prea bucuroși. Sunt multe lucruri de care nu sunteți mulțumiți, lucruri pe care ați dori să le schimbați. În mintea voastră este o confuzie foarte puternică ce este cauzată de lipsa unui plan. În această săptămână, stați mai mult timp cu voi și puneți cap la cap toate lucrurile care vă trec prin minte. Veți observa că pentru foarte multe nu veți avea o explicație sau o rezolvare. Asta nu înseamnă că este o cauză pierdută. În niciun caz. Sunt atât de multe surse pe internet, specialiști în toate domeniile posibile și imposibile încât este suficient doar să vrei, iar restul vine de la Sine. Cercetați, căutați informații și veți găsi modalitățu extrem de productive pentru a vă pune ordine în gânduri așa cum e normal. Pentru voi tranziția de la 2015 la 2016 este mult mai greoaie ca pentru alte semne, deoarece nativ sunteți captați în trecut, în anumite amintiri (chiar și la nivel mic). Nu vă temeți și nu vă grabiți. Le veți face voi pe toate, cu siguranță.

            LEU: nu știu exact și nu pot înțelege încă ce se întâmplă cu voi, regilor. De o bună perioadă de timp pendulați între bine și rău, plăcut – neplăcut și nu vă găsiți liniștea și alinarea. Cred că la fel ca Racii nu prea știți ce vreți să faceți. Acest lucru nu e unul bun și promițător pentru un rege. Prima săptămână a lunii ianuarie este una de revizie. Luați din învățăturile Racilor și aplicați-le și în viața voastră, deoarece aveți nevoie de un plan bine conturat. Vorbe sau gânduri în vânt sunt degeaba. Nu vă aruncați cu capul înainte. Luna ianuarie în sine este o lună benefică pentru voi, din acest motiv merită să puneți totul cap la cap. Pentru că sunteți împărțiți în foarte multe locuri, cereți ajutor Îngerilor pentru momentele în care nu găsiți o rezolvare, în care ceva nu se mai așază deloc așa cum vă doriți. Acum condițiile nu vă sunt favorabile pentru mai nimic, din cauza faptului că nu știți ce vreți să faceți, ci mai degrabă vă lăsați duși de curent. Așteptați mai mult și căutați alte opțiuni în interiorul vostru. Aveți nevoie de alinare. Și de o scurtă pauză, acum la început de an.

            FECIOARĂ: primiți un mesaj extrem de pozitiv de la Îngeri. Urmează ca această săptămână să fie încărcată de energie pozitivă, de lucruri materiale noi. Nu ezitați să acceptați propunerile pentru un nou loc de muncă sau o poziție mai înaltă, o casă nouă sau orice ține de lucrurile materiale. E adevărat, nimeni nu ar refuza o casă nouă, dar câți s-ar încumeta să construiască una? Fecioarele! Așa e. Aveți atât de multă energie încât practic nimic nu vă poate sta în drum în perioada asta. Vești bune și foarte bune pentru voi.

            BALANȚĂ: vă urmați drumul vostru. Eu sunt Balanță și în ultima vreme atrag doar mesaje (chiar dacă fac AstroAngelic sau horoscopul anului) de genul: mergi înainte; nu renunța; privește doar obiectivul tău. Fiecare săptămână este pentru noi Balanțele o piatră nouă la temelia unui an minunat, așa cum am afirmat la cumpăna dintre ani. Acest 2016 va fi unul extraordinar. Cu toate astea, știți prea bine că nimic nu cade din cer. Este nevoie în prima săptămână a anului de foarte multă voință. Priviți-vă obiectivele ca pe niște stele. Ele acum pot părea departe, însă aveți toate resursele necesare să zburați spre ele. Nu vă fie teamă și mai important ca orice nu faceți niciun fel de compromis. Bazați-vă pe voi, pe ceea ce sunteți și pe ceea ce puteți. Meritați tot ce este mai bun și veți avea numeroase oportunități prin care să materializați aceste oportunități. Nu-i așa că e minunat?

            SCORPION: și voi, la fel ca Balanțele și Fecioarele aveți doar vești bune la orizont. Acum e săptămâna în care să vă implicați în lucruri și proiecte noi deoarece succesul este garantat. Doar aveți încredere și nu ezitați. Ori de câte ori ezitați să faceți ce vă spune sufletul, nu faceți altceva decât să amânați victoria pe care vi-o doriți. Continuați să faceți treabă bună, deoarece nimic nu se uită. În Univers totul se înregistrează și se întoarce negreșit la creator.

            SĂGETĂTOR: este o săptămână de vindecare și de învățare în același timp. Pentru prima oară, apare Arhanghelul Rafael care vă spune că mai există anumite lucruri în interiorul vostru ce necesită vindecare. Nu vă fie teamă, nu sunt lucruri grave. Cercetați și cereți ajutor Arhanghelului Rafael și în acest mod puteți rezolva lucrurile mult mai repede. Această experiență este una care  nu va rămâne fără ecou în sufletul vostru. Prin faptul că ați reușit să aplicați asupra voastră puterea de vindecare, vi se va aprinde un mic beculeț în creier. Și voi puteți fi niște vindecători pentru alții. De asta spuneam că este o săptămână și de vindecare. Arhanghelul Rafael vă asigură și această putere de a vindeca și pe alții. Era necesar să puteți aplica asupra voastră pentru a CREDE în puterea voastră. Odată ce v-ați dovedit, puteți ajuta și pe cei din jur. Nu vă ascundeți aceste puteri, deoarece este un fel de ofensă adusă Divinității care nu v-a binecuvântat întâmplător pe voi cu acest minunat dar.

            CAPRICORN: este o săptămână de vindecare, din nou. Vă spuneam că anul 2016 este unul de vindecare în special pentru Capricorni și Scorpioni. 4-10 ianuarie este perioada de vindecare a copilului interior. El are mare nevoie de ajutor și de atenția voastră. Sunteți persoane minunate însă care de multe ori vă puneți pe ultimul loc din dorința de a aduna cât mai multe lucruri. Nu uitați de voi, dragii mei. Puneți-vă pe primul loc și atunci veți vedea că viața voastră ȘI A CELOR DIN JUR se va schimba în bine. Atunci când voi sunteți bine și celor din jurul vostru le este așa.

            VĂRSĂTOR: chiar ieri vorbeam cu un Vărsător despre Vărsători și îmi spunea cum s-a săturat să fie mereu pe locul doi și să pună fără să vrea prietenii pe locul întâi de teama de a nu-i pierde. Desigur, avea o lipsă majoră de încredere în sine, însă mesajele din această săptămână sunt o confirmare pentru fiecare Vărsător prietenos care uită de el când vine vorba de a sta cu ceilalți. Importanți sunteți voi. Aduceți-vă toată puterea și energia acasă, în trupul vostru care e templul sufletului. Dacă la ora 3 noaptea dormiți, iar telefonul sună, nu mai răspundeți pentru a-l duce pe x sau y acasă, ci dormiți. Prin faptul că sunteți deranjați la ore sensibile este o dovadă clară a faptului că acele persoane vă respectă și nu se respectă. Nu aveți nevoie de astfel de prieteni.

            PEȘTI: această săptămână vă găsește lângă cei care au nevoie de ajutorul vostru. Aveți un magnetism special, iar copiii de exemplu sunt atrași de voi maxim. Bucurați-vă de acest dar, deoarece este o sursă practic inepuizabilă de energie regeneratoare. Prin calitățile voastre îi puteți ajuta și pe cei care au probleme mai mult sau mai puțin grave. Nu ezitați să le fiți alături. Fiți aproape de tineri și de copii și de ce nu vă puteți descoperi o nouă vocație. Sunt suflete pure ce au nevoie de ghidare, iar voi, mai mult ca orice alt semn, sunteți aproape de Divinitate, iar ajutorul vostru nu va fi trecut cu vederea.

 

Cu drag, iubire, recunoștință și dedicare pentru încântarea Sinelui Divin!

AȘA SĂ FIE ȘI AȘA ESTE!

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Astroangelic Horoscop pentru fiecare semn 4-10 Ianuarie 2016 Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIU