Play video

Meditatie de Purificare cu flacara cosmica violet

articol publicat in Mesaje video la 29.12.2015 si are 3 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Meditatie de Purificare cu flacara cosmica violet Meditatie de Purificare cu flacara cosmica violet

Va recomand cu mult drag aceasta meditatie cu Arganghelul Zadkiel ,San German si alti arhangheli si fiinte. Astfel ca daca aveti nevoie de purificare fizica si energetica puteti sa aveti incredere ca aceasta meditatie este potrivita.

Cascatul si anumite senzatii in corp sunt total normale in timpul unei meditatii de purificare .De asemenea nu va faceti probleme daca adormiti .Informatia va fi preluata de subconstient. 

Cu mult drag astept impresiile si comentariile voastre in rubrica de mai jos de comentarii la care am sa va raspund ori de cate ori am ocazia . 

Pentru omeditatie mai profunda de purificare va recomand urmatoarea meditatie ,trebuie doar sa dati click pe linkul cu rosu https://www.youtube.com/watch?v=ZCBIIjKHSz0

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Meditatie de Purificare cu flacara cosmica violet Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIUDiana

adaugat in 30 12, 2015 la ora 06:34pm

MULTUMESC DIN SUFLET DRAGA MEA PT ACEASTA MEDITATIE NEMAIPOMENITA ! DE LA INCEPUT SI PINA LA SFIRSIT AM CASCAT MEREU SI AM SIMTIT CALDURA SI FURNICATURI IN PALME ! DE FAPT MI SE INTIMPLA CEVA MINUNAT ...LA TOATE MEDITATIILE IN CLIPA CIND ITI AUD GLASUL EFECTUL ESTE MEREU ACELASI .....CASC ! ITI MULTUMESC CA EXISTI SI CA AI ATITA GRIJA DE NOI !!! NAMASTE !!!

Marioara Laza

adaugat in 30 12, 2015 la ora 12:36am

Multumesc! Paula de cind te-am gasit ma bucur de toate meditatiile tale si iti Multumesc,Multumesc, Multumesc care ne sunt de mare ajutor.Ingeri si Bunul Dumnezeu sa te lumineze in continuare .Pentru noul iti doresc multa sanatate si mult noroc.

Marioara Laza

adaugat in 30 12, 2015 la ora 12:27am

Multumesc! Paula de cind te-am gasit ma bucur de toate meditatiile tale si iti Multumesc,Multumesc,Multumesc pentru ca esti alturi de noi si ne ajuti.Sa te lumineze ingeri si Bunul Dumnezeu in continuare .Iti doresc pentru noul an multa sanatate si noroc.