Mesajul de lumina cu David de la Maestri Spirituali si fiinte de lumina

articol publicat in Ghidare saptamanala la 11.11.2015 si are 1 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Mesajul de lumina cu David de la Maestri Spirituali si fiinte de lumina Mesajul de lumina cu David de la Maestri Spirituali si fiinte de lumina

 

Oameni dragi imi propusesem de luni sa fac o inregistrare insa am fost obosita si nu-mi place cand transmit mesaje gen " sa fim lumina " somn usor Paula :))) asa ca am ales sa va scriu MESAJUL DE LUMINA de la David pentru ca nu vreau sa uit si nu vreau sa se piarda. Saptamana viitoare va promit ca fac tot posibilul sa fac o inregistrare frumoasa pentru ca mesajele de la el si prin el sunt pline de "greutate energetica si pozitivitate " .
 
Mesajul este unul plin de iubire, simt ca este vorba de evolutie pe plan spiritual. Energiile negative pleaca facand loc valului de energii pozitive. Un alt lucru important este si curatarea energetica, se pare ca ingerii au grija sa avem parte de un intreg proces de vindecare si detoxifiere. Ce ar trebui noi sa facem este sa ramnaem centrati in suflet si sa nu ne concentram pe gandurile negative si daca totusi apar il rugam pe Dumnezeu sa vindece aceasta energie, in perioada aceasta trebuie sa ne relaxam si sa urmarim frumusetea vietii.
 
Pentru aceasta citire am ales sa cer indrumare de la zeita Pele din cultura hawaiana cunoscuta si sub numele de Ka-‘ula-o-ke-ahi. Este o zeita foarte puternica, dar demna de incredere ne ajuta sa ne concentram pe adevaratele noastre dorinte si pasiuni. Mesajul zeitei Pele este urmatorul:
 
"Cand energiile negative nu va lasa sa va concentrati la cele pozitive nu uitati sa va imaginati ce se intampla atunci cand duceti a lumanare in intuneric, aceasta evident, va lumina intreaga incapere. Asa ca atunci cand apar aceste evenimente neplacute aduceti lumina in viata voastra, vizualizati cum flacara launtrica a sufletului vostru se extinde si binecuvateaza intregul organism."
 
Rugaciune cu zeii antici
 
In acasta rugaciune am ales sa folosesc zeitatile Greciei antice.
Apollo insufla sufletului meu vindecarea de care are nevoie in aceasta perioada.Ajutama sa imi luminez sufletul si mintea. Draga Apollo inaltami energia si alineazo asfel incat sa fie la unison cu divinul. Indrumama spre implinirea adevaratelor mele valori si ajutama sa acord mai multa atentie corpului meu fizic. Coboara in sufletul meu o raza de soare care sa vindece ranile si sa imi energizeze intreg organismul. Multumesc
 
Atena ajutama sa indepartez energiile negative din viata mea,si dami intelepciune sa pot sa imi vindec ranile sufletesti.
 
Artemis oferami protectie,incredere,curaji si suguranta . Multumesc Artemis
 
#Apolo: este zeu al soarelui ,care guverneaza profetia,lumina,muzica si vindecarea. Ajuta la:Deschiderea si perfectionarea capacitatilor paranormale.
Sfarsit fericit in situati stresante
Exercitii fizice si alimentatie sanatoasa
 
#Atena: este cunoscuta ca zeita intelepciuni.Ajuta la: Solutionarea disputelor si certurilor
Arte si Artisti , dobandirea dreptati si inteleciune
 
#Artemis: Zeita greaca a Lunii noi, corespunde zeitei romane Diana. Este aparatoarea orcarui apeleaza la ea. Singura ei arma find intelepciunea.
Ajuta la : Protectia animalelor si a vietii in salbaticie
Dezvoltarea copiilor
Dezvoltarea si respectarea intuitiei si protectie
 
Acesta a fost mesajul divinitatii. Ingerii va transmit ca de obicei multa iubire iar eu multe imbratisari sunteti divini va iubesc. Namaste
 
Cine este David ? David este un suflet nobil si este cel mai tanar cursant al meu . Ne-a impresionat in timpul cursului de cititor in carti de oracol precum si in cel de terapia cu ingeri nivel avansat .
 
Va las sa-l ascultati pe David intr-un video inedit si plin de iubire in care ne transmite un mesaj plin de lumina si iubire
https://www.youtube.com/watch?v=sDgghsnzkYw
 
Multumesc David pentru tot ceea ce esti in aceasta existenta. Cu mult drag pentru voi toti
 

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Mesajul de lumina cu David de la Maestri Spirituali si fiinte de lumina Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIUDiana

adaugat in 13 11, 2015 la ora 02:31pm

frumos articol ,felicitari