Arhangheli si Cristale -RASPUNSURI

articol publicat in Terapia cu ingeri energie si protectie la 09.01.2016 si are 10 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

Arhangheli si Cristale -RASPUNSURI Arhangheli si Cristale -RASPUNSURI

Arhanghelii ne dau raspunsuri destul de detaliate si plin de informatii utile ,ne vin in ajutor atunci cand i chemam si lucreaza spre implinirea rugaciunilor si dorintelor noastre.

Iata dragii mei si raspunsurile pentru voi .Multumesc ca ati participat si datorita faptului ca participarea a fost mare si cerintele pe masura ,am sa fac mai des astfel de joculete . 

Daca ai ales: 

CITRINUL GALBEN

Un mesaj care este impartit in doua parti .

O parte din mesaj se adreseaza celor care in aceasta saptamana trec prin momente nu prea fericite , sa zicem ca toata lumea e pe capul vostru  si va simtiti folositi . Sfatul ingerilor este sa va retrageti in voi ,sa lasati totul sa se intample iar voi sa va ganditi la binele vostru suprem .Nu trebuie sa luati acum nici o decizie decat sa intelegeti ca totul are un sens ,ca este intr-o ordine divina ,ca din totul se va invata o lectie .

Pentru altii dragii mei , ceea ce vi se intampla acum este din cauza unei probleme sau traume din copilarie . Iese totul acum la suprafata pentru ca trebuie vindecat si eliberat . Ocupati-va de copilul vostru interior si daruiti-va voi ceva frumos sa va incante sufletul .Aveti grija de sufletul vostru si nu va faceti probleme pentru ca balanta se echilibreaza acum ,este spre binele vostru ...doar asteptati si o sa vedeti cum totul va intra in fagasul cel mai bun posibil pentru voi . 

Pentru toti cei care ati ales acest cristal , nu va faceti probleme si nu va epuizati cu ganduri .Aveti sentimentul de blocaj ,te simti incapabil si legat la maini ca sa poti schimba ceva in jurul tau ...trebuie sa ai credinta ca totul este spre binele tuturor celor implicati .Ocupa-te de tine ! 

 

CELESIT ( CELESTINA ,CERESIT) daca ai ales acest cristal ingerii si arhanghelii sunt alaturi de tine , se anunta reusita si victorie .Apar idei bune care trebuie puse in practica pentru ca vor aduce abundenta .Pe de alta parte si relatia sentimentala cu partenerul de viata incepe sa se rezolve si sa intre in armonie dar nu uitati ca vindecarea incepe din voi si prin voi .

Un mesaj scurt si la subiect dar plin de speranta si reusite,energii bune si cum ziceam multa speranta .

Sa va fi de folos si astept cu drag comentariile voastre sa-mi spuneti daca rezonati . 

Cu multa iubire Paula 

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

Arhangheli si Cristale -RASPUNSURI Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIUNume

adaugat in 10 01, 2016 la ora 04:44am

Mulțumesc draga mea Paula Îți mulțumesc din suflet pt tot ce faci pt noi toți mi ai dat o veste minunata cu acest joculeț cu pietricele am rezonat cu Celesit mi se potriveste de minune cu ce simt și îmi doresc si îmi da curaj și energie pozitiva cca drumul pe care l am ales este minunat.Mii de multumiri

condela

adaugat in 10 01, 2016 la ora 02:55am

draga PAULA ati multumesc din suflet ptr tot ce faci ptr noi...eu am ales celesitul...

CONDELA

adaugat in 10 01, 2016 la ora 02:44am

draga mea PAULA ai multumesc lui dumnezeu ca te am cunoscut chiar daca este asa prin internet ,vreau sa ti spun ca de fiecare data cand citesc s au fac unele meditatii ,antodeauna ami ridici moralul,si ma simt alt om....ati multumesc ca existi si tineo tot asa ca noi te iubim ....esti nemaipomenita pers ...eu am ales celesitul.

Mihaela

adaugat in 10 01, 2016 la ora 01:23am

Multumim! Frumos mesajul de la celesit - se potriveste. Multumim! Toate sperantele prin viata!

Gordana

adaugat in 9 01, 2016 la ora 11:30pm

Am ales celesitul. E un raspuns pentru mine la problema care o am.

Marioara Laza

adaugat in 9 01, 2016 la ora 07:30pm

Multumesc!

Delia Draghici

adaugat in 9 01, 2016 la ora 02:35pm

Multumesc,Paula,ma regasesc in cea de-a doua parte a mesajului cu citrinul. Exista traume din copilarie de care nici nu banuiam, desi copilaria mea a fost una fericita, doar parea. Mi-am dat seama abia la 35 de ani. Dar stiu ca sunt pe drumul cel bun. O zi minunata sa ai!

victoria angelica dumitrache

adaugat in 9 01, 2016 la ora 01:34pm

Multumesc Paula.
Am facut prin vara cateva meditatii de eliberare a kgin plus si m-am simtit extrem debine. Acum ma bucur ca ti-am vazut si poza. Esti o persoana OK atat cu vocea cat si cu figura. Oricum m-am simtit aproape de tine. Esti o persoana calda. Iti multumesc. Victoria

ionela

adaugat in 9 01, 2016 la ora 01:27pm

Eu am ales celesit. Se potrivește perfect mesajul, chiar de asta am nevoie: idei cărora să le dau viață, să le pun în aplicare și să le văd cum dau roade frumoase și bogate. Asta poate fi un exemplu bun și pt alte persoane. Mulțumesc!

claudia

adaugat in 9 01, 2016 la ora 01:23pm

Multam mult!! Asa sa fie si asa este!! Doamne ajuta!!