ASTROANGELIC

articol publicat in Terapia cu ingeri energie si protectie la 25.11.2015 si are 2 comentarii

(click pentru a vedea imaginea)

ASTROANGELIC ASTROANGELIC

 

ASTROANGELIC pentru fiecare zodie

Săptămâna: 23 noiembrie – 30 noiembrie 

BERBEC: Săptămâna aceasta, dragii noștri Berbeci este momentul să nu mai așteptați după lucruri care vedeți că nu se împlinesc oricât de mult v-ați dori sau ați cere acest lucru. E un semn clar că nu aveți nevoie de acest lucru. Mergeți mai departe și nu vă fie teamă să escaladați munții emoțiilor, deoarece Arhanghelul Rafael este alături de voi pentru a proteja și vindeca rănile produse de suferința acumulată. Aveți încredere!

TAUR: E nevoie să luați anumite decizii și mai cu seamă să puneți punct anumitor situații. Ați făcut destul de mult timp așa cum au spus alții călcând pe voi. Acum e momentul pentru altceva. E momentul eliberării voastre după săptămâna încărcată pe care ați avut-o. În ajutorul vostru vine Arhanghelul Mihail care cu aspiratorul său va curăța toate sentimentele negative, toate vinovățiile și gândurile neprielnice și va lăsa să se vadă pentru prima oară după ceva timp Soarele. El a fost mereu acolo, doar fiind afectați prea tare de ce era în jurul vostru ați fost „orbi.”

GEMENI: Primesc biletul mult dorit. Răzuiți-l! E câștigător. Toată săptămâna este de fapt o înlănțuire de idei, persoane, șanse care să vă demonstreze că sunteți liberi să faceți tot ce vă doriți și că nimic nu vă poate sta în cale. Veți simți pe deplin gustul LIBERTĂȚII și asta vă ajută să vă schimbați radical viața. Îmbrățișați și primiți în viața voastră toate acele schimbări care bat foarte puternic la ușă. Lăsați-vă ghidați de Arhanghelul Chamuel care poate căuta alături de voi (sau mai mult să vă îndrume) cel mai bun drum pe care puteți porni.

RAC: Aveți nevoie de puțină ghidare Divină așa că Arhanghelul Mihail este pregătit să ia frâiele situației în această săptămână. În acel moment veți observa luminița de la capătul tunelului și ce ieri era imposibil de realizat, astăzi este deja al vostru. Credința cât un bob de mazăre poate muta munții din loc. Începeți cu muntele ignoranței. Faceți-vă planuri noi și adaptați-vă la ceea ce e în jurul vostru, la ceea ce simțiți și experimentați.

LEU: Nu ați escaladat cea mai plăcută perioadă în ultimele săptămâni, iar toate acele obstacole au fost ca niște sulițe. Nu-i nimic. În această săptămână îl aveți alături pe Arhanghelul Rafael care vă oferă asigurarea faptului că tot ce se întâmplă în viața voastră are un motiv. Uneori este vizibil, dar de multe ori e nevoie să faceți un pas înapoi și să îl aflați. Sunteți pentru a treia săptămână la rând afectați de vorbe și regrete așa că vă recomand una dintre meditațiile de pe pagina Inspirația Divină care să vă ajute să vă curățați energetic. Atunci când e nevoie de o curățare, orice alt tratament are rezultate doar pe moment. Succes! Așteptăm vești bune.

FECIOARĂ: Descoperiți feminitatea din voi, indiferent dacă sunteți femei sau bărbați. Această săptămână aduce nenumărate oportunități pentru voi. Arhanghelul Haniel vă îndeamnă să vă ascultați intuiția, deoarece de acolo veți primi cele mai reale ghidări. Aveți o putere de conectare cu voi foarte puternică, iar la nivel mental lucrurile sunt foarte bine așezate, astfel că intuiția vă este prietenă de nădejde. Explorați acest domeniu, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Faceți față emoțiilor și temerilor și așa veți crește mai puternici dinspre interior spre exterior.

BALANȚĂ: Multe gânduri și cunoaștere se pregătește pentru voi dragi Balanțe. E suficient doar să fiți foarte atenți la emoțiile voastre, la tot ce gândiți și la tot ce e în jurul vostru. Apropiați-vă mai mult de natură, acum cât încă se mai poate, pentru a vedea care este puterea de regenerare a naturii, care nu ține cont de răul pe care alții i-l fac. Ea continuă să renască. Faceți și voi acest lucru, îndrumați de Arhanghelul Rafael. Găsiți toate posibilitățile de evoluție și căutați tot ce e magic în viața voastră. Acordați atenție fiecărui detaliu, oricât de nesemnificativ ar fi.

SCORPION: În general voi primi mesaje cu privire la detașare, nevoia de detașare sau ceva de acest gen. În această săptămână, Arhanghelul Haniel vă îndeamnă spre meditație, spre reflecție. Regăsiți-vă pe voi, dragii mei. Puterea psihică, interioară este una deosebit de puternică în cazul vostru în general, dar mai ales în această săptămână. Fiți pace! Nu căutați explicații voi, ci lăsați-le să vină la voi și vă asigur că vor veni. Atunci când nu găsiți răspunsuri la întrebări, nu le mai căutați. Închideți ochii doar și lăsați-le să curgă prin voi.

SĂGETĂTOR: Dragii noștri Săgetători a sosit momentul să prindeți frâiele. Nu doar să le prindeți ci să le apucați bine și să nu le mai lăsați nicio secundă. Luptați pentru ce vă doriți și nu vă mai abateți niciun moment de la scopul final. Fiți determinați și nu uitați să aveți un auto-control pe care voi l-ați dobândit după multe experiențe mai puțin plăcute. Arhanghelul Metatron vă ghidează săptămâna și deciziile luate cu foarte multă fermitate pot aduce creșteri în special în domeniul carierei. Explorați și lăsați-vă explorați, dar conduceți voi caleașca vieții!

CAPRICORN: O săptămână de abundență și echilibru vă așteaptă. Totul este măsurat cu foarte multă atenție, iar lucrurile pe care le veți primi vor fi exact cele care să compenseze anumite lipsuri. Arhanghelul Ariel vă ajută să găsiți cele mai bune modalități prin care să vă puteți rezolva mai multe probleme financiare dintr-o lovitură. Singurul lucru la care e  bine să fiți atenți e faptul că nu e nevoie să tratați lucrurile foarte serios, ci să acționați cu inima ușoară  fiind conștienți că sunteți ghidați Divin și că nimic rău nu se poate întâmpla.

VĂRSĂTOR: Aveți toate lucrurile de care aveți nevoie. Va fi una dintre săptămânile în care veți radia și totul în jurul vostru se va întâmpla așa cum vă doriți. Motivul este simplu: știți exact ce aveți de făcut. Tocmai de asta vă recomand să profitați de toate lucrurile pe care le auziți sau primiți în această săptămână. Arhanghelul Mihail vă ghidează și vă recomandă să vă axați și pe partea de carieră. Voi sunteți entități extrem de sociabile și pentru că sunteți foarte prietenoși ajungeți să uitați de voi. Meditați la acest aspect.

PEȘTI: Nu este prima oară când Peștii și Vărsătorii ar putea face casă bună. Zodie de apă, extrem de sensibilă, dar cu „stea în frunte” Peștii au o săptămână în care nu e nevoie să se axeze pe emoții. Este important pentru ei să acorde atenție obiectivă. Pot apărea în drumul vostru situații care să vă ceară să fiți onești și deschiși la comunicare. Voi aveți aceste calități, dar la un nivel mult mai subtil. Astfel, pentru a reuși să depășiți momentele în care v-ați putea simți blocați, apelați la ajutorul Arhanghelului Mihail care să vă învăluie cu scutul protector și să primiți acel avânt de care aveți nevoie pentru a putea spune lucrurilor pe nume.

Cu mult drag si din tot sufletul, Paula

Terapeut avansat in Terapia cu Ingeri

"Sunt absolventa a cursurilor live ( in persoana) de ACR (Angel Card Reader ) si ATP ( Angel Therapy Practitioner) adica cititor in carti de oracol cu ingeri si terapeut in terapia cu ingeri predate de Doreen Virtue si Raleigh Valentine . Practic radiestezia ,theta healing ,aromat (..citeste mai mult)"

Ma puteti gasi pe si youtube , canalul video pentru meditatii si ghidarea saptamanala.

prev / next

ASTROANGELIC Comments

Va multumesc pentru fiecare comentariu si sugestie in parte

SCRIE COMENTARIUioana

adaugat in 26 11, 2015 la ora 12:29am

oamenii sunt ocrotiti de catre ingeri chiar daca fac mult rau in mod repetat?daca inseala, mint, vorbesc urat si promit fara sa se tina de cuvant?

ionela

adaugat in 26 11, 2015 la ora 12:04am

Bună,Paula. Chiar se potrivește! :-) Eu sunt capricorn cu ascendent in gemeni și soțul meu gemeni cu ascendent in capricorn. Parcă se mișcă lucrurile ceva mai bine. A fost o perioadă cam confuză, agitată. O seară plăcută! :-)